Festkonsert: BrassVors!

Løsne på snippen og sleng deg med!

Siddis Brass er stolte av å kunne videreføre det nye konseptet med vorspiel og premieutdeling i Zetlitz – i år med ekstra mye messing!

Bill Chase Tribute med The European Yamaha Trumpet Allstars

Tid: Lørdag 2. november kl. 20.30
Sted: Zetlitz
Pris: 250,-
Billetter: Stavanger Konserthus

The European Yamaha Trumpet Allstars består av en stor pool av trompetere. Musikere som Andy Haderer, Till Brönner, Andrea Tofanelli, Ingolf Burkhardt, Jacek Onuszkiewicz, Patrik Skogh, Marius Haltli, mfl. har alle vært innom prosjektet. Bandet har i løpet av de 10 siste årene gjort flere ulike prosjekter med 5 trompeter og komp siden de trives godt i dette formatet, og at det er noe helt eget med lyden av fem trompeter..

Gruppens settes sammen av  Frank Brodahl, opprinnelig fra Sandnes. Det er også han som i hovedsak arrangerer og tilrettelegger musikken. Frank sier:
I 2015 var jeg på ITG (International Trumpet Guild) i USA og møtte utrolig mange fantastiske musikere, som ledet meg til familien til den legendariske Bill Chase. Bills datter Linda gav meg rettighetene til all musikken hans, og jeg har brukt ett par år på å skrive ned alle låtene basert på noter og konsertopptak jeg har fått gjennom henne og hennes kontaktnett.

Trompeterne på denne konserten er: Andrea Tofanelli (Italia), Jacek Onuszkiewics (Polen/Sverige), Patrik Skogh (Sverige), Ingolf Burkhardt (Tyskland), alt sammensatt og dirigert av Frank Brodahl (Norge).  I mai i år spilte The European Trumpet Allstars et antall konserter i Oslo med dette materialet, som består av nesten alle 3 platene i rekkefølge. Dette ga mersmak, og etter en konsert på ITG i Miami i juli er de nå klare for å gjeste Siddis Brass.

Stig inn i en feststemt Zetlitz og la personalet forsyne deg med det du måtte ønske fra åpen bar. Her blir det høyt under taket på alle måter med plasser for både stående og sittende – vi har tatt lærdom fra i fjor og har utvidet setekapasiteten kraftig for slitne bein og rygger.

Konserten er gjort mulig bl.a. gjennom en pengegave fra det nå nedlagte Hornorkesteret Stavanger. Etter mange år som siddisdeltakere ville de gjerne gi noe tilbake til brassfamilien – og det å arrangere en god fest er jo helt og holdent i «Hornorkesteret» sin ånd.

Rett etter konserten vil det bli premieutdeling for Siddis Brass.

Bestill billetter på nettsidene til Stavanger Konserthus

Deltakerkorps på Siddis Brass har muligheten til å kjøpe rabatterte billetter innen 1. oktober. Er du deltaker, ta kontakt med din «siddis-ansvarlige» i korpset.