Festkonsert: BrassVors!

Løsne på snippen og sleng deg med!

Siddis Brass er stolte av å kunne lansere en helt ny vri av den tradisjonelle festkonserten med premieutdeling.  Stavanger Brass Band, under  musikalsk ledelse av Reid Gilje, inviterer deg herved til en minnerik fest i Zetlitz!

Med seg på laget har de Gunhild Carling – entertainer, multiinstrumentalist og fullblods jazzsangerinne. Bli med når Zetlitz blir forvandlet til noe som mest av alt minner om en jazzklubb fra mellomkrigstiden, med alt fra søte jazzsvisker til halsbrekkende, instrumentale stunts fra den svenske energibunten.

Stig inn på rød løper og la personalet forsyne deg med det du ønsker fra baren. Det blir høyt under taket på alle måter med plasser for både stående og sittende, og hvem vet – kan hende rykker det i dansefoten i løpet av kvelden?

Gunhild Carling har samarbeidet med Stavanger Brass Band / Reid Gilje tidligere, under MaiJazz i Stavanger i fjor. Kjemien mellom artister og publikum var så god at stavangerpublikummet forlangte en reprise, og hvilken anledning til det passer bedre enn Siddis Brass?

Konserten er gjort mulig bl.a. gjennom en pengegave fra det nå nedlagte Hornorkesteret Stavanger. Etter mange år som siddisdeltakere ville de gjerne gi noe tilbake til brassfamilien – og det å arrangere en god fest er jo helt og holdent i «Hornorkesteret» sin ånd.

Rett etter konserten vil det bli premieutdeling for Siddis Brass.

Deltakerkorps på Siddis Brass har muligheten til å kjøpe rabatterte billetter hvis det er meldt inn via skjema innen 1. oktober. Billetter til ordinær pris selges i konserthuset under Siddis Brass.

Tid: Lørdag 3. november kl. 20.30
Sted: Zetlitz, Stavanger konserthus
Pris: 250,-