Påmelding og inforegistrering

Invitasjon til Siddis Brass 2021

Dette er en invitasjon vi har gledet oss til å skrive.

Situasjonen rundt Covid-19 gjør at det er usikre tider for alle som skal ha arrangementer der folk samles, men ennå er det 6 måneder igjen til vi nok en gang møtes i Stavanger for musikk, vennskap og samhold i verdensklasse.

Vi følger selvsagt situasjonen tett, og er i tett dialog med alle relevante myndigheter. Det viktigste for oss er at konkurransen skal være trygg, og vi kommer ikke til å tøye noen strikker for å presse gjennom et Siddis for enhver pris. Hvis smittevernhensyn gjør det umulig å arrangere Siddis, føyer det seg inn i rekken av avlyste kulturarrangementer i 2020, og alle deltakerkorps får da selvsagt refundert påmeldingsavgift og depositum.

 Påmelding:

  • Påmeldingsavgift pr. korps er kr. 9000,- og inkluderer lydopptak av korpsenes fremføring.
  • Påmelding skjer bare via påmeldingsskjema, og er gyldig etter at dere har betalt et depositum på kr 1000,- innen 20. juni til kontonummer 3201.21.87342Husk å påføre korpsnavn og hva betalingen gjelder på alle innbetalinger!Vennligst dobbeltsjekk at dette blir gjort, da det dessverre alltid er noen som ”glipper”. Depositum blir ikke refundert ved evt. avmelding, men blir selvsagt trukket fra korpsets sluttfaktura. Restbeløpet, kr. 8000,- og eventuelle ekstrabilletter, betales på sluttfaktura. 

Påmeldte korps får e-post fra påmeldingssystemet på den e-postadressen korpsene har oppgitt som kontakt. Inne i den e-posten ligger en unik lenke til skjema som må fylles ut av korpsene.

Påmeldte korps har 2 frister før konkurransen:

  • 1. oktober: Medlemsliste, eventuelle kollisjoner og forhåndsbestilling av billetter.
  • 20. oktober: Program, omtaler og sceneoppsett. Partiturer må være sendt fysisk og digitalt.

Lurer du på mer? Har du sjekket Praktisk informasjon?

Send en e-post til siddis-komitéen om du har noen spørsmål.

Velkommen til Siddis Brass, lørdag 6. november 2021!

Vi gleder oss.

 

Inntil da – ta vare på hverandre, hold avstand og vask hendene 🙂