Praktisk informasjon

Siddis Brass 2017 er like om hjørnet!

Inngangsbilletter

Billettene koster 150,- (Skolekorpsmedlemmer går gratis)

Avhenting av billetter

Forhåndsbestilte billetter og deltakerbånd hentes i 3. etg på Clarion Hotel mellom kl. 18 og 19. Her leverer dere også eventuelle vandretroféer, ferdig gravert.

NB – NYTT I ÅR: For å kunne gå på scenen MÅ alle deltakerene ha på seg deltakerarmbånd.

Program

Programmet blir i år tilgjengelig gjennom appen program.no, last den ned og stjernemerk Siddis Brass. Her kan du se hva alle skal spille, planlegge din egen konsertdag og få varslinger om resultater så snart de er lest opp på premieutdelingen.

Her finner du spillerekkefølge med oppvarmingstider.  Oppmøte senest 1 time før spilletid. Eget korpsfølge vil vise vei. Merk at det første korpset i hver sal møter på fastsatt sted til fastsatt tid, men har oppvarming på scenen.

Spilletid og sal for divisjonene er fordelt slik:

Elite- og 1. divisjon : 24 minutter, Fartein Valen (hovedsalen)
2. divisjon : 21 minutter, Kuppelhallen
3. divisjon : 19 minutter, Zetlitz (konserthuset)
4. divisjon : 18 minutter, Zetlitz (konserthuset)

Tiden beregnes fra første til siste tone, inkludert pauser mellom stykkene.

Vi minner om at egen introduksjon av program på scenen (i tillegg til konferansierens introduksjon) må avtales på forhånd. Dette inngår i den totale spilletiden korpset har.

Slagverk

Korpsene rigger klart slagverket i samarbeid med frivillige fra Siddis Brass, som har fått tilsendt slagverkoppsettet. Mindre endringer i dette oppsettet går helt fint, men gi beskjed når dere går på scenen. Minner også om tilgjengelig slagverkutstyr i de ulike salene – og at det som ikke står på listen heller ikke kommer til å stå på scenen. Ta med stikker/køller og det dere trenger – også på vei ut etter konsert!

Det blir prøving av slagverk i alle saler mellom kl. 08:00 og 08:15. Første korps varmer opp på scenen kl 08:20.

Festkonsert og premieutdeling

Eikanger-Bjørsvik Musikklag er regjerende mestere i Siddis Brass, NM og EM, og inviterer til festkonsert i Fartein Valen etter konkurransen.

Programmet vil inneholde underholdende og engasjerende musikk, egne solister og smakebiter fra konsertprogrammene som korpset tar med seg til England i forbindelse med Brass in Concert senere i november. Musikalsk leder siden år 2000, Reid Gilje, leder konserten. For å sette alle i ekstra god stemning før resultatopplesning og BrassNight, har korpset alliert seg med den svært allsidige artisten Bjørn Tomren – mest kjent under navnet «Polkabjørn». Strupesang og jodling sammen med et veltrimmet Eikanger-Bjørsvik, borger for feststemning, latter og musikalske ablegøyer.

Ta med dine korpsvenner på festkonserten, den blir garantert en avveksling fra konkurransene tidligere på dagen!

Billettpris: 250,-

Brass Night

Brass Night blir som tidligere arrangert på Clarion Hotel Stavanger, lørdag kveld. Som tidligere blir dette ei stormønstring for samtlige deltakere, dommere og gjester i «Stavanger Hall». Det er ingen aldersgrense for innslepp – Siddis Brass er til for alle. Vi håper flest mulig nytter denne sjansen til å møte kolleger og likesinnede i avslappende former. Det blir ulike merkebånd for publikum basert på alder. Mindreårige skal verken kjøpe eller nyte alkohol under Brass Night, vennligst respekter dette.

Billettpris: 200,-

Innbetalinger gjøres til:

Siddis Brass
v/Berit Berentsen
Bankgiro nr. 3201.21.87342

Partiturer sendes til:

Siddis Brass
v/ Tore Koppang
Agneveien 19
4319 Sandnes.

Slagverkspørsmål:

Steffen Rogne
Mob: 91 6 39 727
Epost: steffen.rogne@gmail.com

 

Reglement

Slagverksoversikt

Billetter