Billetter

  • Inngangsbilletter og brassnightbilletter blir solgt på Siddis Brass sin stand på konkurransedagen. Pris inngangsbilletter: kr 150,- (skolekorpsmusikanter går gratis) Pris BrassNight: kr 200,-
  • Festkonsertbilletter blir solgt gjennom Stavanger konserthus. Pris: kr 250,- +  serviceavgift.

For spørsmål, ta kontakt med Anne-Berit Hansen

Festkonsert – BrassVors:

Vi er utrolig glade for å kunne melde at årets festkonsert med premieutdeling (BrassVors) går som planlagt i Zetlitz. Startskuddet går kl 20:30 med The Big Shake-Up (UK) som skal levere livemusikk i verdensklasse.
The Big Shake-Up består av førsteklasses britiske jazzmusikere som fremfører sin egen miks av soul, funk og jazz. Flere i bandet har bakgrunn i brassbandbevegelsen, og tar messingtradisjonen til nye høyder med «tighte» arrangementer, egne komposisjoner og forrykende improvisasjoner.
Velkommen til ekte klubbstemning i Zetlitz, der du for første gang på lenge kan nyte en livekonsert sammen med gamle og nye kjente! Forsyn deg i baren og løsne på snippen etter en lang dag i konkurransemodus før vi mot slutten av konserten får resultatene fra årets Siddis Brass.
Sikre deg billett til deg og dine på Stavanger Konserthus sin billettportal!
På dette arrangementet er det alkoholservering. Unge mellom 13–18 tillates i følge med verge.
For kjøp av rullestolplass, vennligst ta kontakt med billettskranken på telefon 51 53 70 00, eller billett@stavanger-konserthus.no.