Festkonsert: BrassVors!

Løsne på snippen og sleng deg med!

Siddis Brass er i forbindelse med sitt 40-årsjubileum stolte av å kunne videreføre det nye konseptet med vorspiel og premieutdeling i Zetlitz:

BrassVors: Fanfare Ciocarlia

Tid: Lørdag 4. november kl. 20.00
Sted: Zetlitz
Pris: 300,- ink. avgift
Billetter: Stavanger Konserthus

Etter en lang dag med korpskonkurranse er vel ingenting bedre enn å avfrasere sammen med venner og bekjente til spenstige toner fra verdensstjerner?

Er dere klare for verdens raskeste sigøyner-orkester?  Fanfare Ciocarlia er klare for årets BrassVors! Bandet er opphavet til den store bølgen av balkanbrass som har tatt verden med storm, og er kjent fra flere filmer og Nobelkonserten i 2012. Zetlitz kommer til å bli fylt av galskap, energi, dansing og rett og slett et fyrverkeri av et orkester før vi får årets resultater. Dette blir årets happening og en storsatsing vi i Siddis Brass er stolte av å dele med dere i vårt jubileumsår.   

Konserten er i salg for alle, også deltakere utenfor brassfamilien og er allerede i salg på konserthuset sine nettsider så vi anbefaler på det sterkeste å løse billett så raskt som mulig. 

Denne konserten har 18 års aldersgrense. Det er anledning også for konsertgjengere under 18 år å delta, men da må konserthuset sitt vergesystem benyttes, se mer info i lenke under. 

https://www.stavanger-konserthus.no/event/brassvors-fanfare-ciocarlia/ 

Konserten etterfølges av resultatopplesning og premieutdeling fra dagens konkurranser i Siddis Brass.

Konserten spilles i Zetlitz, med unummererte plasser. Salen har både sitteplasser i amfi, og ståplasser på flatt gulv.

Rett etter konserten vil det bli premieutdeling for Siddis Brass.

Bestill billetter på nettsidene til Stavanger Konserthus