Praktisk informasjon

Program

Programmet blir i år tilgjengelig gjennom appen program.no, last den ned og stjernemerk Siddis Brass. Her kan du se hva alle skal spille, planlegge din egen konsertdag og få varslinger om resultater så snart de er lest opp på premieutdelingen.

Trekningen gjennomføres i starten av oktober, og denne vil bli publisert på www.siddisbrass.no så snart det er praktisk mulig. Oppmøte senest 1 time før spilletid. Eget korpsfølge vil vise vei. Merk at det første korpset i hver sal møter på fastsatt sted til fastsatt tid, men har oppvarming på scenen.

NB:  For å kunne gå på scenen MÅ alle deltakerene ha på seg deltakerarmbånd.

Spilletid for divisjonene er fordelt slik:

Elite- og 1. divisjon : 24 minutter
2. divisjon : 21 minutter
3. divisjon : 19 minutter
4. divisjon : 18 minutter

Tiden beregnes fra første til siste tone, inkludert pauser mellom stykkene.

Vi minner om at egen introduksjon av program på scenen (i tillegg til konferansierens introduksjon) må avtales på forhånd. Dette inngår i den totale spilletiden korpset har.

Slagverk

Korpsene rigger klart slagverket i samarbeid med frivillige fra Siddis Brass, som har fått tilsendt slagverkoppsettet. Mindre endringer i dette oppsettet går helt fint, men gi beskjed når dere går på scenen. Minner også om tilgjengelig slagverkutstyr i de ulike salene – og at det som ikke står på listen heller ikke kommer til å stå på scenen. Ta med stikker/køller og det dere trenger – også på vei ut etter konsert!

Det blir prøving av slagverk i alle saler mellom kl. 08:00 og 08:15. Første korps varmer opp på scenen kl 08:20.

Brass Night

Informasjon om årets Brass Night kommer.

Innbetalinger gjøres til:

Siddis Brass
v/Anne-Berit Hansen
Bankgiro nr. 3201.21.87342

Slagverkspørsmål:

Steffen Rogne
Mob: 91 6 39 727
Epost: steffen@siddisbrass.no

Slagverksoversikt

Billetter