Velkommen til Siddis Brass, lørdag 2. november 2019

Siddis Brass har siden 2012 funnet sted i Stavangers nye konserthus i Bjergsted musikkpark. Vi er stolte av dette fantastiske konserthuset og håper du vil bli med oss inn, enten som deltaker, publikummer – eller begge deler! 

 

Årets arrangement finner sted lørdag 2. november. 

Siddis Brass følger opp den gode tradisjonen og innbyr til en begivenhetsrik musikkhelg i Stavanger; først med konkurranse, deretter festkonsert og til slutt Brass Night 

Siddis Brass startet opp i 1983 med 10 deltakende korps i én divisjon. I dag har antallet vokst til rundt 60 brassband fra store deler av landet, fordelt på fem divisjoner. En god miks av nasjonale og internasjonale dommere, gamle ”ringrever” så vel som nye fremadstormende talenter, dømmer i de ulike divisjonene. 

 Konkurransen starter tidligst kl. 9.00 og er ferdig senest kl. 20.30. 

Spilletid på scenen: 

  •  Elite- og 1. divisjon : 24 minutter 
  • 2. divisjon : 21 minutter 
  • 3. divisjon : 19 minutter 
  •  4. divisjon : 18 minutter 

Tidene gjelder fra første til siste tone, medregnet pauser og applaus! 

Festkonserten går i Stavanger konserthus lørdag kveld og blir etterfulgt av resultater og premieutdeling. Vi kan love en underholdende og flott festkonsert før den spennende annonseringen av dagens resultater, solistpriser og gavepremier. 

Siddis Brass avsluttes tradisjonelt med Brass Night på Clarion Hotel Stavanger, vårt faste Siddis-hotell.
VIKTIG: På grunn av alkoholservering blir det i år 18 års aldersgrense på Brass Night.
 

Påmelding – kun elektronisk! 

Påmeldingsavgift pr. korps er kr. 8500,-. Beløpet inkluderer lydopptak av korpsenes fremføring.  

Påmelding skjer bare via vår hjemmeside (https://www.siddisbrass.no/) og er gyldig etter at dere har betalt et depositum på kr 1000,- innen 15. juni.  

 Husk å påføre korpsnavn og hva betalingen gjelder på alle innbetalinger!  

Vennligst dobbeltsjekk at dette blir gjort, da det dessverre alltid er noen som ”glipper”. Depositum blir ikke refundert ved evt. avmelding, men blir selvsagt trukket fra korpsets sluttfaktura. Restbeløpet, kr. 7500,-, betales på sluttfaktura. 

Festkonsert 

Vi fortsetter fjorårets suksess med å ha festkonserten i Zetlitz med uformell stemning og åpen bar. Vi håper alle deltakere og øvrig publikum vil benytte denne anledningen til å komme i feststemning før den spennende premieutdelingen.

 Billetter 

Forhåndsbestilling av billetter til festkonsert og Brass Night skjer innen 1. oktober. Egen mail med fremgangsmåte og prisinformasjon vil bli sendt til e-postadressen som korpset melder seg på med. 

Billettpriser 

Billettpriser ved bestilling (på nett) innen 1. oktober er: 

  • Festkonsert: kr. 200,- pr. billett 
  • Brass Night: kr. 150,- pr. billett 

For billettsalg etter 1.oktober  

  • Festkonsert: kr. 250,- pr. billett 
  • Brass Night: kr. 200,- pr. billett 
  • Konkurranse: kr. 150,- pr. billett. Skolekorpsmedlemmer går gratis. 

Merk at frist for forhåndsbestilling er 1. oktober.  

NB! Det er ingen etterbestilling/refusjon av deltakeravgifter eller billetter etter denne datoen.Ønsker man å kjøpe flere billetter etter denne dato må det gjøres i konserthuset på selve konkurransedagen. 

Generelt 

Meld korpset på i den divisjonen der dere føler dere hjemme. Ta utgangspunkt i tidligere Siddis Brass- og/eller NM-deltakelse. Vi gjør oppmerksom på at det er begrensninger på antall korps i hver divisjon, og derfor vil Siddis Brass forbeholde seg retten til å fordele eller begrense antallet påmeldte i hver divisjon. Berørte korps blir kontaktet. Våre vurderinger tar hensyn til de senere års resultater i Siddis Brass/NM. Divisjonsplassering blir presentert på vår hjemmeside innen 1. i løpet av juli og kan ikke påklages. 

Meldefrist for alle korpskollisjoner er 1. oktober. Siddis Brass kan ikke forholde seg til kollisjoner meldt etter denne fristen. Trekning og justering av spillerekkefølge blir gjort på forhånd og blir publisert på hjemmesiden innen 15. oktober. 

Siddis Brass er en underholdningskonkurranse, og vi oppfordrer korpsene til å velge et repertoar deretter. Musikalsk innhold og fremførelse blir vurdert av et kyndig og suverent dommerpanel. Som deltakende korps i Siddis Brass aksepterer dere at fremføringen deres strømmes på internett, og at dette materialet også er tilgjengelig for ettertiden. Vi i Siddis Brass er opptatt av at rettighetene til arrangører og komponister blir ivaretatt, og melder alle fremføringer inn til TONO.  

Siddis Brass disponerer øvingslokaler som kan leies for kr. 1000,- pr. time. Send en e-post merket ’Øvingsrom’ og angi behov og tid, så vil vi fordele øvingstid så godt som mulig. 

All skriftlig kommunikasjon går via e-post, så vennligst hold oss oppdatert om korpsets korrekte e-postadresse(r). Merk epost med tydelig korpsnavn og tema i emnefeltet.  

 Ta gjerne kontakt dersom dere har spørsmål! Våre hjemmesider vil også gi oppdatert informasjon etter at påmeldingsfristen er ute. Gi tilbakemelding om dere savner noe på våre hjemmesider. 

Følg oss gjerne også facebook.com/siddisbrass 

 

Informasjon om Stavanger konserthus finner dere på følgende lenke: 

http://www.stavanger-konserthus.no/ 

 

  Kontaktperson for Siddis Brass: 

Jan Arve Hammerseth post@siddisbrass.no 

 

Vi tar forbehold om eventuelle feil og rett til endringer.